SMS-TWOWAY

SMS-TWOWAY palvelun avulla asiakkaasi voivat lähettää tekstiviestejä lyhytnumeroon. Lyhytnumeroon tulleet viestit ohjataan HTTP-rajapinnan kautta järjestelmääsi.

SMS-TWOWAY yhdistettynä SMS-ONEWAY palveluun mahdollistaa kaksisuuntaisen liikenteen sinun ja asiakkaasi välillä.  Asiakkaasi lähettää viestin lyhytnumeroon, viesti ohjataan järjestelmääsi ja lopuksi järjestelmäsi lähettää paluuviestin loppuasiakkaalle.

SMS-TWOWAY palvelu eroaa SMS-LONGCODE -palvelusta siten, että SMS-TWOWAY -palvelussa käytetään viiden tai kuuden merkin mittaista lyhytnumeroa ja palvelu soveltuu täten longcode-numeroa paremmin markkinointi- ja asiakkuusmarkkinointitarkoituksiin.

SMS-TWOWAY -palveluun voit liittää oman olemassa olevan lyhytnumeron, pyytää Message Factorya hakemaan ja avaamaan yrityksellesi oman lyhytnumeron tai hyödyntää Message Factoryn omia, asiakkaiden kanssa jaettuja lyhytnumeroita. Voit valita lyhytnumeron hinnan loppuasiakkaille; lyhytnumero voi olla loppuasiakkaalle ilmainen, normaalin tekstiviestin hintainen tai maksullinen. Lyhytnumeron ollessa maksullinen saat tuloja loppuasiakkaiden lähettäessä viestejä lyhytnumeroon.

Ominaisuudet

  • Dedikoitu tai jaettu lyhytnumero
  • Lyhytnumero voi olla loppuasiakkaalle ilmainen, normaalin tekstiviestin hintainen tai maksullinen
  • Kaikki operaattorit yhden HTTP-rajapinnan kautta
  • Kuukausittainen raportointi ja palvelun tuottojen tilitys

Palvelun käyttöönotto

Lyhytnumeron toimitusaika on operaattoreista riippuvainen, mutta yleensä noin kolme – neljä viikkoa.